NYE NIRO ELECTRIC

Niro Hybrid og Plug-in Hybrid har allerede blitt en suksess på markedet og snart kommer endelig en helt elektrisk variant; Niro Electric. Den vil ha høyt utstyrsnivå og selvfølgelig Norges beste nybilgaranti på hele 7 år.

Niro Electric kommer med to batteristørrelser, enten med 40kwh eller 64kwh. Med batteriet på 40kwh forventes en rekkevidde på ca. 300km, mens batteriet på 64kwh vil tilsvare ca. 500km.*

Ved å registrere deg og betale et reservasjonsbeløp på 7777 kr. sikres du en plass i køen for å være blant de første som får bil når den lanseres i desember 2018.* Beløpet er ikke en del av kjøpesummen og vil bli automatisk tilbakebetalt ved en eventuell avregistrering eller ved endelig kjøp av bil.

Bildet viser konseptbilen Niro EV, det foreligger ennå ikke bilder av produksjonsmodellen

Registrer deg i dag

Bilen lanseres i desember 2018. Du kan registrere deg i dag og sikre deg en plass i køen for å være blant de første som får bil når den lanseres.

For å registrere deg klikker du på denne linken og fyller ut skjemaet. Når du har registrert deg og akseptert å få informasjon om Niro Electric vil du få løpende oppdateringer på SMS eller mail så fort vi har flere spennende detaljer om bilen.

*Kia Bil Norge tar forbehold om endringer i batterikapasitet, rekkevidde og leveringstidspunkt.

Folkebadet.no