Kia Stinger

I hjertet hos motorentusiaster bor det en lidenskap for ekte kjøreglede, og Kia Stinger er skapt med tanke på dette. Det er til og med synlig at en ekstraordinær opplevelse venter, fra det lave og kraftfulle panseret til hekken kan man tydelig se den klassiske ånden av langturer kalt Gran Turismo – GT. 

 

 

Dørene stenger først kl 21 denne dagen så velkommen innom. Arrangementet er gratis og åpent for alle, enkel servering. Vi garanterer ekstreme opplevelser, høy spenningsfaktor og gode tilbud.

Det er denne gule versjonen av Kia Stinger som ble avduket hos Star Bil 30. september

 

God omtale i media før lansering

Allerede før den offisielle lanseringer har motorjournalister verden over testet bilen og de fleste er enige om at dette er en bil som for alltid vil endre selskapets image.

 

Stinger blir spydspissen i modellutvalget vårt

– For oss er dette først og fremst en viktig imagebygger. Stinger blir spydspissen i modellutvalget vårt. Her handler det om design og sporty kjøreegenskaper. Vi tror det blir en bil for de som verdsetter disse to tingene høyt, samtidig som de ønsker å skille seg ut; sier Mette Simonsen Sauge som er informasjonsansvarlig for Kia i Norge. Kilde: Broom

Med Stinger blir enhver tur en opplevelse. Evnen til å skape en slik innlevelse – enten du gir deg i kast med lekne svinger eller kjenner på akselerasjonen – skyldes arbeidet som er gjort av eksperter. Alle aspekter er nøye tilpasset hverandre, fra bakhjulsdriften via bilens balanse og aerodynamiske form, til den råsterke motoren.

Folkebadet.no